Thuis Productenthermoplastische uitdrijvingsmachine

Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder

Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder

  • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder
  • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder
  • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder
  • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder
  • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder
 • LFT-D Long Glass Fiber Thermoplastic Extrusion Machine Co-Rotating Twin Screw Extruder

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: Nanjing, China
  Merknaam: Cenmen Equipment
  Certificering: CE,ISO9001
  Modelnummer: Lft-D

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 1
  Prijs: Negotiation
  Verpakking Details: 20GP, 40HC, 40HQ
  Levertijd: 90 het werkdagen
  Levering vermogen: 100 eenheden per jaar
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Type: Co-Roterende tweelingschroefextruder in twee stadia Schroefdiameter: 65mm95mm
  Torsieniveau: 7-9 L/D: 40-48
  Schroefsnelheid (Max.): 400-600Rpm Capaciteit: 100-800kg/h
  Hoog licht:

  co rotating twin screw extruder

  ,

  two stage recycling machine

  Lft-D de Lange glasvezel versterkt thermoplastische online vormende lijn

   

  Definitie van LFT:

  In auto-industrie, LFT-wordt het materiaal majorly toegepast in vervaardiging van structurele en semi-structurele componenten, zoals Front-end module, bumperstraal, dashboardkader, batterijsteun, reservebandbak, zetelkader, pedaal en integrale vloer, enz. En het lange vezel versterkte polypropyleen is hoofdzakelijk wordt toegepast in de motorkap, het dashboardskelet, de batterijsteun, het zetelskelet, auto front-end module, de bumper, het bagagerek, de extra moederkoek, het stootkussen, het ventilatorblad, de motorchassis, de dakvoering, enz.

   

  Formulering en Grondstoffenillustratie:

   

  Pp 50~80% MI=25~50g/10min, Homopolymeer pp dat uitstekende treksterkte en modulus heeft.
  Lange Glasvezel 20~40% Alkali-vrije glasvezel, die door agent wordt doorweekt te koppelen, lineaire dichtheid 2400.
  Koppelingsagent 1~2% De algemeen gebruikte agent van de silaankoppeling.
  Compatibilizer 3~7% Algemeen gebruikend maleic anhydrideent compatibilizer om de verenigbaarheid van glasvezel en hars te verhogen.
  Smeermiddel 0.5~3% Verbeter smeltingsvloeibaarheid, verhinder smelting schuurmiddelen aan te hangen, en verbeter oppervlakteafwerking van producten.
  Anti-oxygen Agent 0.5~1 Het verbeteren van de anti-oxygen capaciteit.
  Andere Additieven 0~5% Zoals kleur masterbatch, voegden de antistatische agent en enz. geschikt volgens productvereisten toe.
  Anorganische Vuller 0~20% Normale anorganische vuller zoals CaCO3, Talk en tec. Aanbiedend sterkte en verminder de kosten.

   

  Glasvezellengte en Distributiestatus:

   

         Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder                                           Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder

   

  Technische norm voor het eindproduct:                                          Observatie met elektronenmicroscoop:

  De gehele glasvezel wordt uniform verdeeld in een netwerk.        TEM-test van smelting na materiële uitdrijving

  80% glasvezel >30mm, gedeeltelijk boven 40mm

  Distributie van glasvezels: afwijking (±1%)

   

  De binnenlandse technologie van online vorm lft-D die vormt materiaal is niet rijp drukt, kunnen het grootste deel van het binnenlandse materiaal het product van laag-technologie zo momenteel slechts leveren LFT lft-D de online vorm die vormt materiaal antwoord majorly op de invoer is drukt.

   

  Gebaseerd op de huidige situatie van het binnenlandse lft-D die materiaal, CENMEN de online vorm lft-D samen ontwikkelt die vormt materiaal met de Universiteit van Peking van het de Chemische Industrie en Instituut van Peking van Mechanische en Elektrotechniek, voor het vervangen van het ingevoerde materiaal drukt. CENMEN nam de verantwoordelijkheid van de de uitdrijvingssysteem ontwikkeling en productie.

   

  De traditionele productietechnologie van versterkt glasvezel samengesteld materiaal (zoals injectie het vormen en enz.) is een gescheiden proces in twee stappen, dat polymeer/glasvezel samengestelde korrels vereist die door de grondstoffenfabrikant produceerden, dan injectie vormen gevormd door de eindproductfabrikant. wegens de gescheiden processen, deze traditionele vormende methodekosten hoger met verwerking, overgang, opslag en andere tussenpersoon verbindt voor het halffabrikaat. Ook, kan het binnenfiberglas van de eindproduct gemiddelde lengte geen meer dan 2mm bereiken en eeinforcement en het hardende effect zijn beperkt aangezien de gescheiden twee-tijden plasticizationprocessen van het traditionele vormende proces smelten.

   

  De lange vezel versterkte thermoplastische samenstellingen (LFT) samenstellend uitdrijving is een onlangs bijgewerkte éénfasige productietechnologie, die alle middenverbindingen kan uit verlaten en de kostenbesparing tot 20-30% bij het traditionele injectie het vormen proces vergelijken. Voorts kunnen de speciale tweelingtechniek in twee stadia van de schroefextruder en matrijzen het scherpe ontwerp tot 10mm binnenfiberglaslengte van het eindproduct verstrekken, worden zijn technische prestaties verhoogd met 25-40% aan het traditionele injectie het vormen proces.

   

  Deze recent-model gehele vastgestelde productielijn is uitgerust met tweelingschroefextruder, het snijden ontworpen matrijzenhoofd, Infiltratiemethode en andere technieken. Deze materiaalreeks voert uitstekende mechanische eigenschappen uit en kan boven 10mm gemiddelde lengte definitief glasvezelproduct produceren.

   

  Lft-D de Online Inleiding van de Vorm Dringende Technologie:

   

   

   

  Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder

  Tweelingschroef twee stadia opeenvolgende het samenstellen extruder: de eerste stadiumextruder is voor samengesteld materiaal het samenstellen; de tweede stadiumextruder is voor de functie van smelting en glasvezel materiële deklaag, glasvezelknipsel en het distributieeffect voor de glasvezel binnen het smeltingsmateriaal.

   

  Overgangsapparaat en manipulator: het overgangsapparaat is voor vaste afgesneden lengte, de het nauwkeurige vervoeren en functie van het hittebehoud. De multi-gezamenlijke manipulator kan het smeltingsmateriaal van het vervoerende apparaat automatisch grijpen en het voeden in de matrijzenholte van de hydraulische pers, die de het met elkaar verbinden verrichting van de gehele productielijn vergemakkelijkt.

   

  Hydraulisch dringend het vormen zich apparaat: samenstelling van kader, hoofdcilinder, hydraulisch systeem, elektrocontrolesysteem, veiligheidssysteem en andere hulpcomponenten. Het beweging veroorzakende systeem verstrekt controleerbare hydraulische krachtbron voor pers, die uit hoge drukpomp, druk regelende klep, olietank, enz. bestaat.

   

  De gehele productielijn is uitgerust met programmeerbaar de controlesysteem van logica controlemechanisme-PLC, voltooit de automatisering en het informatiebeheer van de gehele productielijn, en bereikt de automatische controle en de informatiecentralisatie.

   

  Lft-D Eindproduct:

  Lft-D de Lange Machine van de Glasvezel Thermoplastische Uitdrijving Co-Roteert Tweelingschroefextruder

   

   

  Contactgegevens
  Jiangsu Cenmen Equipment Corp.,ltd

  Contactpersoon: admin

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)